Hello world!

Или по нашенски – Здравейте, пипълс!

Време беше и аз да си направя едно сайтче-блогче-визитка или каквото се получи.

Идеята ми е да споделям мойте неща тук и да дам възможност да се разпространят (разбира се под моето име) из мрежата, както и да получа обратна връзка за творчеството си по един адекватно съвременен начин. Тъй като след много перипети покрай инсталации и активирания, сайта съществува от вчера, буквално. Няма и 24 часа още, тъй че това не е крайния му вид, а както сам установявам много може да се променя по него.

Благодаря, че изчетохте всичко това и скоро очаквайта да поствам и неща – с времето ще си направя и някакъв график на постване. Покрай тази новост имам и чисто новичък мейл – savadragonsavov@gmail.com.

П.П.

Моля, тъй като сайта е за творчество имайте предвид ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА, в случай че решите по някакъв начин да се възползвате от работите в сайта без знанието на авторът или авторите им с цел лично облагане.

You can find me on: Facebooklinkedinrssby feather
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>