За работата

Повечето от нас, поне аз, работим по пет дена в седмицата, дори повече за някоя допълнителна десеттачка. Стремим се към усъвършенстване, развитие, забавление, конкурентно способност, управление на времето си, подобряване на комуникацията си с другите и още много неща, всеки поставя целта на работното си място или поне започвайки работата си. Ала в един момент бива хващан в капана – да работи под някого, да бъде пренебрегван, да му се обръща внимание на грешките, а не на успехите, да бъде потискан, да не вижда перспективите пред себе си и да се сблъсква с негативите в работата си. Като се изключат редките глупости на неправилно управление на ресурсите, демонтиране от началниците, глупави обяснения, стрес на работното място, негативни колеги и още много други, ставаме машини – работим, пътуваме от и за работа, ядем, спим и евентуално ако ни остане време успяваме да нахраним и душата си. Работата в един момент не е място където се развиваш, където научаваш нови неща и се чувстваш горд, че си направил нещо като хората, а е място където дебнеш почивчицата си, за да видиш приятни хора и до толкова изсмукан от работата си да се плъзнеш по нещо смислено, всъщност повече забавно и разведряващо с колегите.
Поздрави на всички работещи между 09:00 и 19:00 с един час почивка и много глупости на работното място.
Развивай те се, търсете предизвикателства, не умирайте на работното си място.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Hello world!

Или по нашенски – Здравейте, пипълс!

Време беше и аз да си направя едно сайтче-блогче-визитка или каквото се получи.

Идеята ми е да споделям мойте неща тук и да дам възможност да се разпространят (разбира се под моето име) из мрежата, както и да получа обратна връзка за творчеството си по един адекватно съвременен начин. Тъй като след много перипети покрай инсталации и активирания, сайта съществува от вчера, буквално. Няма и 24 часа още, тъй че това не е крайния му вид, а както сам установявам много може да се променя по него.

Благодаря, че изчетохте всичко това и скоро очаквайта да поствам и неща – с времето ще си направя и някакъв график на постване. Покрай тази новост имам и чисто новичък мейл – savadragonsavov@gmail.com.

П.П.

Моля, тъй като сайта е за творчество имайте предвид ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА, в случай че решите по някакъв начин да се възползвате от работите в сайта без знанието на авторът или авторите им с цел лично облагане.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather