Дигитални картини

Честно казано доста време отхвърлях дигиталното рисуване и го смятах за твърде лесно и несериозно. Е наложи ми се да направя една сериозна продукция от глави за календар именно на фотошоп с мишка и гледане на туториали. И така постепенно навлизам в дигиталното творчество.

27 март 2015

От известно време е готов и дракона, приличащ  повече на ламя-хала, ала чак сега го качвам. Очаквайте още.

Dragon copy

18 март 2015

Рисуването, доколкото е такова с мишка и инструменти на фотошоп, продължава. Ето резултатите от последните няколко дни.

purple chiken sait dogs sait headghok sait

12 март 2015

Няколко животни направени по стандартния “сладък” стил – големи очи малко тяло. Кое ви харесва най-много?

creature copy

След показване на първата картинка получих обратната връзка “твърде големи очи”. Както и няколко желания за определени същества, които поствам сега и в близките дни.

creature small

pands

29 януари 2015

В работа имах възможност да се поупражнявам за изработването на обемни тела и осветляване, преливане и такива работи. Всичко започна като открих, че има CorelDraw, който обаче установих, че въпреки лесните опции и удобни инструменти не запазва файловете с качеството, което дава Illustrator. По тази причина сферата я завърших в програмата на Adobe и добавих конуса за упражнение. Това са два отделни варианта, които реших да свържа в един за удобство на публиката и личен експеримент.

cover page and back

19 декември 2014

Това са начални неща за глава на годишния календар на фирмата Комет Електроникс. Завършените предложения са в Графичен дизайн>Comet Electronics. Всичко почна от отделни елементи, които апликирах на по-голям фон, ала няма да навлизам в детайли, а просто ще спомена, че лейари, маски, четки и филтри му е бъцкането. Ето няколко завършени неща.

light behind planetcosmos  space calendar space1

light thing efects with filters copy efects with light ans sphers copy

Първата ми рисунка с мишка. Наложи се да забравя тотално за първия вариант, заради начина по който изглеждаше, ала беше добро упражнение за работа с мишка и различните четки… Е след това направих основата и най-накрая завърших нещата във предоставеното трето изображение.

4season view copylandscape  landscape 4sessons copy

You can find me on: Facebooklinkedinrssby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather